Voleu dir que ens entenem?

Quan vaig estar a Roma, vam anar a passar el dissabte i el diumenge de Pasqua a Perugia. Un poble a un parell d’hores en tren de Roma.

Perugia es veu que és un poble famós per la xocolata (?? o això diuen ells…), tot i que a part de la xocolata té moltes altres coses bastant impressionants i un centre històric molt bonic, amb arcs etruscs i la típics fonte maggiore…

Doncs bé, ja ens veieu a les tres amigues allà, caminant sota la pluja. Com que dues de nosaltres fèiem de guiris, vam voler anar a comprar xocolata. La venedora ens va explicar les virtuts de la seva xocolata: sense colorants, sense conservants, bona pel colesterol….

Evidentment ens va convèncer, perquè som com som i ens venia de gust deixar-nos convèncer. Així que sortim carregades de xocolata. I xerrant, xerrant, dic: "Acabem de comprar xocolata sense colorants, conservants… a tu t’anirà bé que tens colesterol. Va bé, fins i tot pels malalts alcohòlics. Però això encara no ho som." I la meva amiga, va assentir.

I de cop, l’única d’allà que sabia italià va dir: "Què dieu? Ha dit malalts del cor! No alcohòlics!".

Encara riem cada cop que ho recordem.

Però clar, "malalts al cuore" i "malalts alcohòlics" s’assemblen molt…

I aquí una foto de Perugia, llàstima del mal dia que feia.

Quant a valqui

Em moc com puc, per dins del meu laberint. Ara pujo, ara baixo. Sense mai parar. Ara vinc, ara torno. Sense descansar. Sóc com sóc, ni m\'agrada ni em deixa d\'agradar. Dins del meu laberint em conec i em desconec. Caminant... corrent quan calgui... arribaré al final.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Voleu dir que ens entenem?

  1. Carquinyol diu:

    hehehe!! Ja m’imagino la de riatlles que va provocar això durant tot el dia !!

    Malalt de Cuore… bon nom per a un xocolata 😉

  2. Natural and Cultural Heritage
    1987 was listed by UNESCO(http://www.buybestnike.com) the world’s first natural and cultural double inheritance.(cheap Nike shox) Solemn and sacred Mount Tai, (air max 24-7)two thousand years has been the object of emperor worship, the mountain in the humanities and the natural landscape masterpiece (Oakley sunglasses)blend together in perfect harmony. Mount Tai has been the spirit of Chinese artists and scholars source is the Chinese ancient(A shoes) civilization and a symbol of faith! Tarzan, from a mountain, to the natural mountain, mountain culture, spirit mountain! It is unique in the world, can not be copied, ()which means that contributions to China’s Mount Tai, a new world of special heritage! 1987 Cultural and Natural Heritage under the selection criteria C (I) (II) (III) (IV) (V) (VI); N (III) was included in the “World Heritage List

Els comentaris estan tancats.