Sant Jordi

Avui és Sant Jordi.

Crec que aquesta és la festa que més enyoro des que estic aquí: ni l’11 de setembre, ni Sant Joan…

A Barcelona sempre anava a passejar, amb les amigues, amb la meva mare… sempre, sempre quedava encara que fossin deu minuts amb la meva mare. I compràvem llibres.

Des de petita m’agrada aquest ambient d’anar pel carrer, pel metro… i veure que tothom fa la seva vida normal, però generalment amb una rosa a la mà. M’agrada.

De loa mateixa manera que m’agradaven les roses per sorpresa, els llibres per sorpresa i l’emoció aquella de saber que és un dia laboral però de festa.

I aquí avui espero tenir una rosa (i jo compraré un llibre), i dissabte anirem a comprar llibres. Perquè jo per Sant Jordi vull una rosa, però també vull un llibre.

I encara que l’ambient no sigui el mateix, aniré a comprar algun llibre per la meva parella, perquè per molt que es digui que és una festa costumista (i és veritat) és la meva tradició i vull seguir-la i la vull viure.

Quant a valqui

Em moc com puc, per dins del meu laberint. Ara pujo, ara baixo. Sense mai parar. Ara vinc, ara torno. Sense descansar. Sóc com sóc, ni m\'agrada ni em deixa d\'agradar. Dins del meu laberint em conec i em desconec. Caminant... corrent quan calgui... arribaré al final.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Sant Jordi

  1. Carquinyol diu:

    Això és el que també m’agrada fer a mi, de fet quan m’ha tocat estar a València també ho hem fet. I mira, si els altres poden celebrar les seves festes bevent fino i tocant palmes jo puc regalar roses i llibres… i que em diguin alguna cosa !! 😉

  2. DooMMasteR diu:

    I trobo que fas molt bé! 🙂

    Salutacions!

Els comentaris estan tancats.