Aquest mes

Des de Sant Jordi que no escrivia res.

I no és perquè em faltin idees. Ni temps. Em falta pensar-hi quan sóc davant l’ordinador. Sempre se m’acudeixen temes quan sóc al cotxe anant a treballar, i, és clar, quan torno al cap de 5 hores a casa ja no recordo res!

Ha estat un mes estrany, un mes amb coses bones i amb coses dolentes. Un mes amb una forta sensació d’estar fora de lloc. I un mes amb la sensació d’haver fet alguna cosa bona.

Un mes amb un viatget. I un mes amb un viatget encara més petit. Un mes amb molt sopars i amb moltes rialles. I, per desgràcia, un mes amb massa llàgrimes.

Per acabar el mes encara queda una visita i una boda. I encara queda una setmana amb massa estrès.

Per sort, quan acabi aquest mes estaré més a prop de les meves vacances. I, espero, que dels dies de sol i paltja. Això si el temps ho permet, pequè aquest mes ha estat massa primaveral i massa poc estiuenc.

Quant a valqui

Em moc com puc, per dins del meu laberint. Ara pujo, ara baixo. Sense mai parar. Ara vinc, ara torno. Sense descansar. Sóc com sóc, ni m\'agrada ni em deixa d\'agradar. Dins del meu laberint em conec i em desconec. Caminant... corrent quan calgui... arribaré al final.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Aquest mes

 1. DooMMasteR diu:

  Ja va quedant menys, ja. Ànims 🙂
  Quin mes més mogut, mare meva 🙂

 2. Carquinyol diu:

  doncs apa, pel més vinent ja saps, les llàgrimes s’han d’eliminar de totes totes

  Un mes poc estiuenc ? Noooooo, que va !!

  PS: A mi també em passa això que se m’ocorren temes al lloc més inoportú

 3. dan diu:

  he he. Jo ja porto una llibreteta per apuntar les idees. Deu ser addicció?

Els comentaris estan tancats.